Температура:
- Правилното съхранение на храната е пряко свързано с температурата във вашия хладилник. За да не могат да се развиват бактерии специалистите съветват да поддържаме температура +5 °C.
- Незабравяйте да затваряте вратата на хладилнка плътно.
- Не препълвайте хладилника, защото това ще намали охладителната му способност.
Съхранение: - Съхранявайте готовите за консумация храни като сирене, кисело мляко варени меса и тн отделени от яйцата и суровите продукти.
- След като поставите сготвена храна в хладилника бъдете сигурни, че ще я консумирате в рамките на 2-3 дена.
- Винаги следете за срока на годност на продуктите който съхранявате.
Почистване на хладилника: - Почиствайте хладилника редовно особено дръжките, рафтовете и отделенията за съхранение.
- Никога не използвайте агресивни препарати които могат да оставят неприятна миризма в хладилника или да повредят вътрешните повърхности.
Ако все пак нямате време за това свържете се с нас. Ние ще се погрижим!